Fotovideo1.com всичко за вашето фотостудио. - Сервиз
Сервиз
FOTOVIDEO1.COM предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на осветителните тела, които са публикувани в този сайт.

1.Обслужването касае електронните компоненти на импулсното и постоянното осветление. Всички други части на продукта, както и повреди, причинени от недобросъвестно или некомпетентно използване не са обект на предоставената гаранция.

2. Срокът на гаранцията е упоменат в информацията за всеки отделен продукт.
За допълнителна гаранция можете да заплатите съгласно условията, публикувани в информацията за продукта.

3. При получаването на заявената стока, която е обект на гаранция, клиентът подписва гаранционна карта с което се съгласява с гаранционните условия. Картата служи като документ за ползване на гаранцията, предоставен в оригинал в нашия доверен сервиз (адрес и координати на сервиза са публикувани по-долу). Копия на гаранционната карта не се приемат.

4. Всички възникнали повреди по електронните части, които не са причинени от недобросъвестно или некомпетентно използване в срока на гаранцията, се отстраняват безплатно единствено от доверения сервиз.

5. Всички възникнали повреди по електронните части, извън  срока на гаранцията, се отстраняват за сметка на клиента, като може да се ползват услугите на доверения сервиз.

6. Всички възникнали повреди в следствие на инцидент, недобросъвестно или некомпетентно използване могат да бъдат отстранени за сметка на клиента в нашия доверен сервиз.


ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ:

БУШОНА ЕООД
гр. София, ул. Искър 47,
тел. 02. 983 16 01, моб. 0898 788 126
service @ bushona.com    
office @ e-bushona.com
http://www.bushona.com/
 

Избрани продукти

NEST NT-590
NEST NT-590
НОВО! Професионален видео статив с Кугел ( boul size ) 100мм на най-ниска цена в този клас.
Цена: 999.00 лв.
NEST NT-777
NEST NT-777
НОВО! Полупрофесионален видео статив с Кугел ( boul size ) 75мм. и макс. работна височина 190см.!!!
Цена: 298.00 лв.

Партньори

cinemark.jpgosram.gif fomax.gifcokin.gif aurora.jpg Take the pledge!