За нас


Добре дошли във fotovideo1.com.

Тук можете да изберете директно от вносителя студийна осветителна техника и аксесоари за професионална фотография, видео и телевизионни продукции. Този сайт представлява динамичен он-лайн каталог, който няма функции за интернет разплащане.
 
Всички публикувани продукти са в основната ни номенклатура, наличността им се променя всеки ден, като посочените цени са актуални към момента на вашето посещение. Екипът си запазва правото да променя съдържанието и цените във всеки момент.С 15 годишния си опит в създаването на малки и големи студиа, се обединихме под брендовете FOMAX и CINEMARK. Вече знаем на практика защо постиженията на европейски и азиатски инженери и дизайнери във взаимодействие заслужават доверие и е практично да се ползват.

Ето ви една територия, където ще намерите своите инструменти за производство на вашите визуални проекти, щом искате да станете създател. При това вие можете да си ги позволите, защото осигурихме най-ниските цени на пазара, като подбрахме качествени и отговорни фабрики в Азия и Европа, от които внасяме директно.

Нашите заводи в Китай са сертифицирани по европейски стандарт за качество ISO 9002, а корейските разполагат и с ОЕМ и TUV сертификат (можете да ги откриете на страниците на сайта). При това в корпусите на повечето осветителни тела ще ви зарадват оригинални електронни компоненти и части PERKIN ELMAR и OSRAM.

Продуктите са с предоставена гаранция и осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз.
Получавате най-добрата цена, най-подробната техническа информация и отговорно партньорство за всяка сделка. Можете да тествате всичко, което изберете на място в нашето демо студио, да направите личната си преценка и да получите професионална консултация за всеки въпрос.

Използвайте меню “Контакт” за да ни пишете или говорите с нас.

Ползотворни и приятни часове с fotovideo1.com.
 

Избрани продукти

LUPO Starlight DMX 2 x 55W
LUPO Starlight DMX 2 x 55W
Висок клас Флуоресцентни тела за студио с локален димер и DMX контрол. Made in Italy!
Цена: 1 474.00 лв.
CINEMARK EI 717
CINEMARK EI 717
Професионален видео статив с макс. височина 190см.
Цена: 489.00 лв.

Партньори

cinemark.jpgosram.gif fomax.gifcokin.gif aurora.jpg Take the pledge!